Voor mensen die graag hun gebit willen corrigeren, maar de beugel liever niet laten zien, zijn er tegenwoordig verschillende mogelijkheden. 

Invisalign

Dankzij de Invisalign beugel heeft u straks een perfecte glimlach, zonder dat iedereen heeft gezien dat u een beugel draagt. Uw Invisalign behandeling bestaat uit een reeks van nagenoeg onzichtbare en uitneembare aligners die u om de 2 weken vervangt door een nieuwe set. Elke aligner is op maat gemaakt, alleen voor uw gebit. Telkens wanneer u een nieuwe aligner over de tanden klikt, zal uw gebit geleidelijk verschuiven -stapje voor stapje, week na week- naar de gewenste positie die uw specialist heeft voorgeschreven. Klik hier voor meer informatie over een Invisalign behandeling. 

Keramische (witte/doorzichtige) brackets 

Keramische brackets zijn uitermate geschikt als u op zoek bent naar behandeling waarbij de beugel nauwelijks zichtbaar is. Een behandeling met keramische brackets werkt exact hetzelfde als de standaard behandeling met metalen slotjes. Echter zijn de keramische slotjes gemaakt van keramiek waardoor ze haast identiek zijn aan de natuurlijke tandkleur en daardoor nauwelijks zichtbaar zijn. 

In onze praktijken maken wij gebruik van de nieuwste en modernste Clarity Advanced keramische brackets van 3M. Deze keramische slotjes bieden een uitstekende combinatie van esthetiek en prestatie: 


  • Het design is koepelvormig voor een beter patiëntcomfort 
  • Gemaakt van innovatief keramisch materiaal voor een aantrekkelijk uiterlijk
  • Ontworpen om zich aan te passen aan de natuurlijke tandkleur
  • Resistent tegen vlekken en verkleuring gedurende de behandeling 

Wilt u weten of zo’n onzichtbare beugel ook geschikt is voor u? Neem gerust contact met ons op. Onze specialisten helpen u graag verder.